Maand van het gebit!

tanden poetsen hond en kat De hele maand februari gratis gebitscontroles

In de maand van het gebit, controleren wij gratis gebitten van hond en kat. Speciaal voor alle baasjes die een gezond gebit voor hun huisdier net zo belangrijk vinden als wij.

Voor de gratis gebitscontroles maakt u een afspraak die op 1 van onderstaande dagen zal worden ingepland. Gebitsreinigingen of behandelingen worden op andere momenten ingepland.

Let op. Op woensdag 15 februari worden de gratis gebitscontroles afgenomen op onze locatie Nieuw-Vennep.

Woensdag 1 Februari

Dinsdag 7 Februari

Woensdag 8 Februari

Dinsdag 14 Februari

Woensdag 15 Februari in onze locatie Nieuw-Vennep

Dinsdag 21 Februari

Woensdag 22 Februari

Een goed en gezond gebit is voor een huisdier van levensbelang. Niet alleen om comfortabel mee te kunnen eten of kauwen. Zeker ook voor de rest van het lichamelijke welzijn. Wist u bijvoorbeeld dat hartproblemen kunnen ontstaan als gevolg van een slechte mondhygiene…? Of, dat dieren met zelfs, licht nierfalen juist gebitsproblemen ontwikkelen…? Een gezond gebit is zeer bepalend voor de hele gezondheid van het dier.
De gebitsconsulten worden uitgevoerd door Conne. Zij is opgeleid tot mondhygiëniste voor dieren. Zij is hét aanspreekpunt voor de eigenaar die zijn vraagtekens zet bij de gezondheid van het gebit van zijn of haar dier.

Conne verzorgt in onze kliniek ook de gebitsreinigingen onder lichte narcose tegen gereduceerd tarief. Dit kunnen wij aanbieden zolang de gebitsproblemen nog geen extracties of röntgen behoeven. Wanneer dit nodig is zal de behandeling worden overgenomen door één van onze dierenartsen.

Aan de hand van de gratis gebitscontroles wordt bepaalt of de hond of kat in aanmerking komt voor een gebitsreiniging door Conne. De kosten van de te bepalen behandeling worden door Conne met u besproken.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om gebruik te maken van deze prachtige mogelijkheid!

Graag tot ziens bij ons in de Kliniek!