Slimfitconsulten & Bodyscores

Gedurende het hele jaar kan men bij ons terecht met het dier wat in meer of mindere mate lijdt aan overgewicht.

beauty is skin deep - english bulldog looking at herself in the mirror

Net zoals bij mensen komt dit steeds vaker voor met alle gevolgen van dien. Niet alleen krijgt een dier minder algehele conditie door overgewicht. Denk ook aangewrichts en rugproblemen, suikerziekte en meer vervelende ongemakken. Lekker eten lijkt het leven van het huisdier leuk en aangenaam te maken. Helaas is dat altijd van korte duur. De gevolgen op lange termijn maken een dier doodongelukkig.

Om samen met de eigenaren eens te zien of een dier op het goede gewicht is hebben wij de slimfitconsulten in het leven geroepen. Een algemeen onderzoekje waarin het dier wordt gewogen en gemeten. Deze gegevens vormen samen de bodyscore. De bodyscore geeft precies aan of een dier te dik of te dun is en hoe het met vetpercentages en caloriën is gesteld. kat te dikMet elkaar wordt dan voor het dier een voedingsplan en weegschema gemaakt. Erg leuk en waardevol want…tenslotte willen we allemaal het beste voor het dier. Alle gegevens worden via grafieken digitaal geregistreerd. Op die manier kan het gewicht van het dier nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Wanneer uit de bevindingen blijkt dat het dier overgewicht met zich meedraagt kan gekozen worden voor een dieet waarbij het dier afvalt of in ieder geval niet aankomt. Om eigenaren te motiveren deze voeding te gaan geven komt Royal Canin met een superleuke actie! Zij geven maar liefst 50(!)% korting op een 1e zak Satiety voeding en dat het hele jaar door! Satiety is een prachtig voer wat uw dier helpt af te slanken en mooi op gewicht te houden. Meld u aan voor het gratis slimfitconsult bij onze collega Jasmijn. Graag tot ziens.satiety voer hond en kat