Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp vanaf januari 2018

Uitbreiding! Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp!

In Hoofddorp op het adres Muiderbos 21a in de wijk Overbos openden wij op 2 januari 2018 onze 3e Sterkliniek Dierenartsen. Wij zijn zeer blij met de uitbreiding als Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp. Veel van onze cliënten komen al uit Hoofddorp en omstreken. Het is fijn om voor hen nu ook een locatie in de eigen omgeving te hebben. Op deze locatie bevond zich al een dierenartsen praktijk. Dierenarts René Jansen heeft daar zo’n 30 jaar met veel plezier zijn dierenartspraktijk gerund. Samen met zijn twee assistenten Manon en Sasha de Graaf. Sasha en Manon zullen ook de vertrouwde gezichten blijven bij Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp. Wat erg prettig is voor de cliënten en patiënten die voorheen zo aan dierenarts René Jansen waren gewend.

Mogelijkheden in Hoofddorp:

Op dit moment zijn wij druk bezig met het inrichten en afstemmen van Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp. In de toekomst zal er zeker nog verbouwd worden. De manier waarop het pand nu is ingedeeld voldoet niet meer helemaal aan de eisen die nu eenmaal nodig zijn om onze kwaliteit te waarborgen.

Om diergeneeskunde uit te kunnen oefenen op het niveau als in Hillegom en Nieuw-Vennep zijn wat aanpassingen van het pand nodig. Zo zal er in de toekomst een afgesloten operatieruimte zijn, voorzien van gas anesthesie. Ook wordt er ruimte gemaakt voor het doen van onderzoek door middel van echografie. Diergeneeskunde is net als humane geneeskunde constant in ontwikkeling. Het is van groot belang om als Sterkliniek Dierenarts steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De dierenartsen en assistenten die op de locatie in Hoofddorp komen te werken zijn ook regelmatig te vinden in Hillegom en Nieuw-Vennep.

Diergeneeskundig team:

Locatie Hoofddorp zal worden bezet door het volgende enthousiaste team: Dierenarts Alies Hoek, zij is ook de praktijkmanager van locatie Hoofddorp. Dierenartsen Lodewijk Kamps, het bekende gezicht uit Hillegom en directielid van Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV en Puck Andriessen zullen haar bijstaan. Puck is 1 van onze jonge, vooruitstrevende artsen die zeer regelmatig ook op onze locaties Hillegom en Nieuw-Vennep is te vinden. Manon en Sasha zullen de assistentie verlenen en in periode van vakanties zullen zij worden overgenomen door collega’s uit Hillegom of Nieuw-Vennep.

Enthousiasme!:

Het complete team Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV is enorm enthousiast over deze uitbreiding in Hoofddorp.  Het team is ook erg blij met de komst van de twee nieuwe collega’s Manon en Sasha. Voor hen beiden is het best spannend ineens binnen zo’n groot team te werken. Toch zijn ook zij erg enthousiast over alle op handen zijnde ontwikkelingen. Graag zien wij u terug in één van onze locaties. Uiteraard zijn en blijven wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. De behandeling van spoedgevallen vindt ten alle tijden op onze locatie in Hillegom plaats.