Werken of Stages bij ons

Werken in een dierenkliniek is ontzettend leuk en afwisselend werk. Ook is het werk wat altijd doorgaat en waar geen 9.00-17.00 mentaliteit bij hoort. Als spoedkliniek voor een flink deel van de regio betekent het dat wij ook in de weekenden, de avonden en nachten voor onze patiënten klaar staan. Wij zijn een dynamische kliniek, altijd in ontwikkeling. Onze medewerkers zij up to date geschoold en altijd bereid actuele kennis op te doen en… te delen.

Stagiaires

Enthousiaste en gemotiveerde mensen die hun opleiding als paraveterinair of dierenarts al gestart zijn, zijn bij ons van harte welkom. Wij dragen graag ons steentje bij aan het vergaren en ontwikkelen van kennis bij deze “nieuwelingen” in het vak. Wanneer je een stage plaats zoekt, neem dan contact op met onze kliniek op ma. t/m vrij. binnen onze openingstijden en vraag even naar onze collega Conne Bartels. Mailen mag ook, laat een mailtje met daarin iets over jezelf en je vraag achter bij:  info@sterkliniekdierenartsenhillegom.nl

Vacatures

Het komt voor dat er een vacante plaats komt voor een dierenarts of paraveterinair om ons team te versterken. Over het algemeen plaatsen wij dan een advertentie. Toch staan wij ook open voor open sollicitaties. Gemotiveerde en enthousiaste mensen met de juiste opleiding en instelling houden wij graag in ons achterhoofd. Heb je serieus interesse deel uit te gaan maken van ons team stuur dan een brief met een eigen CV naar  info@sterkliniekdierenartsenhillegom.nl.

Wij wensen je vanaf hier alvast heel erg veel succes en plezier in de diergeneeskunde en wie weet, spreken we elkaar snel!