Kattengedragstherapeut Rachel Scheuldermann

Kattengedragstherapeut Rachel Scheuldermann

Als kattengedragstherapeut voelt Rachel Scheuldermann zich als een vis in het water. Om haar beter te leren kennen zetten wij het volgende over deze enthousiaste collega even uiteen.

Paraveterinair bij onze kliniek

Vanaf juli 2006 is Rachel werkzaam in ons team. Wat Rachel betreft had zij al veel eerder op een vacature van ons willen reageren, maar steeds was daar het familie bedrijf wat haar ook hard nodig had. Toch trok ze uiteindelijk de stoute schoenen aan en besloot, nu of nooit, bij ons te beginnen. De inwerkperiode kon wat haar betrof van start. Het hele team van “oude rotten” hielp haar de kneepjes van het vak bij te brengen en al snel startte ze daarnaast met de opleiding tot paraveterinair; een flinke klus naast haar werk en moederschap!

Ontgroening:

Een flinke beet van een kat in één van haar eerste weken zorgde voor ’n stevige “ontgroening”. Gewapend met steeds meer kennis en ervaring helpt zij arts, patiënt, cliënt en collega de afspraken door. Ook assisteert Rachel zorgzaam en zorgvuldig op onze opname en operatie afdeling. In 2009 heeft zij haar opleiding voltooid en succesvol afgesloten als gediplomeerd paraveterinair. Röntgenologie heeft haar speciale interesse.

Gedragstherapeut voor kattengedrag:

Sinds 2014 is Rachels werkterrein uitgebreid vanwege haar opleiding tot gedragsdeskundige wanneer het gaat om kattengedrag. Inmiddels heeft Rachel het diploma Kattengedragsdeskundige op zak en kan men bij haar terecht wanneer kattengedrag een probleem is geworden.  Haar werk is haar hobby en combineert Rachel met de liefhebbende zorg voor haar gezinnetje; haar dochter Devi, kat Moos en haar onverbeterlijke “tekkelduo” Bram en Max die doorgaans voor nogal wat leven in de brouwerij zorgen .