Doe mee aan onze fotowedstrijd in juni!

Doe mee aan de leukste fotowedstrijd van het jaar!

Welk kapsel heeft jouw hond of kat? Wij zijn heel benieuwd! Maak een foto van je huisdier met zijn of haar allermooiste, leukste, grappigste, lelijkste, prachtigste coupe of haardracht en stuur deze naar: huidenhaarfotowedstrijd@gmail.com Vergeet niet om je gegevens hierbij achter te laten zodat we je kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt.

Juni de maand van huid en haar in onze kliniek.

Deze fotowedstrijd is onderdeel van de actiemaand juni 2018 die helemaal gaat over huid en haar! Deze maand helpen we je mee om jouw dier het allerlekkerst in zijn of haar vel te laten zitten. Naast alle adviezen, producten en gratis huid en haar consulten hebben we ook deze fotowedstrijd aan deze actiemaand verbonden.

Winnaars:

De winnaars komen in aanmerking voor een leuk huid en haar verzorgingspakket voor hond en kat. Let op! Alleen hond en kat dingen mee naar de prijs. Wij maken de prijswinnaars op maandag 9 juli bekend. De winnaar worden op vrijdag 13 juli 2018 in onze kliniek verwacht om hun prijs in ontvangst te nemen. Hierover worden de prijswinnaars uiteraard eerst persoonlijk benadert. Uiteindelijk zal het gaan om 2 winnaars die ieder uiteraard de 1e prijs winnen!

Voorwaarden:

 • Je foto’s kun je inzenden van 01-06-2018 t/m 30-06-2018
 • Alleen inzendingen van foto’s van hond of kat dingen mee naar de prijs
 • Foto’s van andere dieren zijn wel van harte welkom maar hier hebben wij geen prijs voor ter beschikking
 • Voel je vrij om foto’s op Face Book te plaatsen onder onze posts maar wil je echt meedingen naar de prijs, mail de foto dan even naar bovengenoemd e-mail adres.
 • Laat bij je inzending ons even weten of je akkoord gaat met het feit dat je foto ook voor promotie en andere doeleinden door ons zal worden gebruikt.
 • Wij gebruiken/bewerken dan uiteraard alleen de afbeelding en zullen geen persoonsgegevens bekend maken.
 • Foto’s die naar ons gemaild worden kunnen door ons gebruikt worden voor promotie doeleinden op social media of onze website en eventueel voor drukwerk.
 • Stuur alleen een foto in van je dier. Zorg ervoor dat er geen personen op de foto’s staan.
 • Op maandag 9 juni maken we bekend welke foto van hond of kat gewonnen heeft.
 • Op vrijdag 13 juli reiken wij de prijzen aan de winnaars uit.
 • Ons privacy beleid

Gratis consulten:

Wil je meer weten over hoe het gaat met de vacht van je huisdier? Maak dan een afspraak voor een gratis huid en haar consult in onze kliniek. Wij helpen je graag met goed advies en het juiste product!

Tags:, ,