Huisdieren Zorgplan

huisdierenzorgplanEen totaal nieuwe vorm om je huisdier het hele jaar door de beste zorg te kunnen bieden. Het Huisdieren Zorgplan is een preventief gezondheidsprogramma voor huisdieren die op deze manier verzekerd zijn van de allerbeste basiszorg. Het Huisdieren Zorgplan is géén ziektekostenverzekering maar een voordeelplan. Je kunt dan ook elk moment in of uitstappen. Ongeacht de leeftijd of gezondheid van het dier. Wij als kliniek willen niets liever dan dat elk huisdier in Nederland goede medische basiszorg krijgt. Goede preventieve gezondheidszorg voorkomt nu eenmaal veel problemen en helpt mee aan een lang en gezond huisdierenleven. Met het HuisdierenZorgplan wordt het steeds makkelijker én voordeliger om het welzijn van het huisdier te bewaken.

Wat heeft het Huisdieren ZorgPlan diereigenaren te bieden?

De jaarlijkse basisvaccinatie inclusief de gezondheidscheck door de dierenarts. Tevens wordt de kennelhoest vaccinatie aangeboden. Dit vaccin wordt steeds belangrijker in het voorkomen van kennelhoest. Stel u voor, u doet mee met het Huisdieren ZorgPlan, u komt voor de jaarlijkse vaccinatie en check-up en zonder nog af te hoeven rekenen staat u weer buiten.

Een extra half jaarlijkse gezondheidscontrole door de dierenarts. 1x Per jaar naar de dierenarts om het huisdier te laten enten is gewoonweg erg weinig om de gezondheid van het dier in het oog te houden. Doet u mee met het Huisdieren ZorgPlan hoeft u alleen maar een afspraak te maken en met het dier te komen. De portemonee kan thuis gelaten worden.

Wij, als kliniek adviseren om het dier 4x per jaar te laten ontwormen en gedurende het hele jaar te behandelen tegen vlooien. Gewoon omdat we nu eenmaal het hele jaar door deze parasieten tegenkomen. Goede gezondheid houdt ook in geen last te hebben van deze nare beestjes. Zowel voor het dier als voor de volksgezondheid is het daarom van belang hier een prima strategie voor aan te houden. Ook deze middelen vallen onder het Huisdieren ZorgPlan en hoeft u niet ter plekke af te rekenen.

Nog 2 gezondheidschecks. Ditmaal uitgevoerd door één van onze assistenten (paraveterinairen). Bij deze controles gaat het vooral om het uitvoerig bekijken van het gebit, de nagels, vacht en gewicht. Zonder kosten laat u uw hond of kat dus tussendoor even de nagels knippen.

Verder biedt ons Huisdieren ZorgPlan nog een erg groot voordeel. Wij kunnen door dit plan iedereen een korting van 10% aanbieden op alle overige producten, diensten en behandelingen. De specialistische ingrepen uitgezonderd. Dit omdat door ons ingehuurde specialisten zelf hun facturen samenstellen.

Een voorwaarde om mee te kunnen doen in het Huisdieren ZorgPlan is dat het dier gechipt is. Dat zijn veel dieren inmiddels al maar voor dieren waarbij dat nog niet gebeurd is plaatsen wij hem gratis wanneer men gebruik wil maken van het Huisdieren Zorgplan.

Hoe werkt het precies?huisdierenzorgplan

Afhankelijk van het dier (hond-naar gewicht-, kat of konijn) betaalt u een vast bedrag per maand via automatische incasso. Wij hebben berekent dat dit bedrag voldoende is om het jaar rond het huisdier te voorzien van de allerbeste medische preventieve zorg. Bovendien kunnen we producten aanbieden om gezondheidsproblemen in een later stadium te voorkomen. Het maandelijkse te betalen bedrag is afhankelijk van het dier en het gewicht van de hond.

Wat kost het Huisdieren Zorgplan mij?

Huisdier:


MaandbedragBedrag per jaarNormale kostenBesparing
Konijn€9,50€114,00€137,60€23,60
Kat€15,50€186,00€245,25€59,25
Hond tussen 20-40 kg€20,50€246,00€363,45€117,45
Hond tussen 10-20 kg€18,50€222,00€320,40€98,40
Hond tot 10 kg€17,50€210,00€300,20€90,20
Hond 40kg of meer€22,50€270,00€384,40€114,40

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij onze kliniek in Hillegom of Nieuw-Vennep. De eerste maandelijkse termijn betaalt u direct in de praktijk. De €5,00 administratiekosten zullen met de 1e automatische incasso worden afgeschreven door Premier Vet. U sluit het Huisdieren ZorgPlan af voor 1 jaar. Na dit eerste jaar is het maandelijks opzegbaar dus u zit nergens ellenlang aan vast. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met 1 van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.