Kattenkliniek

Kattenkliniek in HillegomKattenkliniek Hillegomkattenkliniek ingangBetrokken en bewogen bij het welzijn van de kat.

Kattenkliniek Hillegom is in april 2011 Opgericht. Uit liefde en toewijding voor de kat en de behoefte aan optimale geneeskunde voor de kat. Sindsdien behandelen wij hier met trots, plezier en alle betrokkenheid uitsluitend kattenpatiënten. De kattenkliniek bevindt zich op de 1e verdieping van ons pand aan de Weeresteinstraat 47 in Hillegom.  De kattenkliniek heeft een eigen ingang, om de hoek van de hoofdingang.

Kattenkliniek is absoluut kat vriendelijk

De kattenkliniek is een kat vriendelijke, rustige en lichte huiselijke ruimte. Er is alles aan gedaan om de kat zich zoveel mogelijk op zijn of haar gemak te laten voelen. Er zijn geen blaffende honden in de wachtkamer of geuren van andere diersoorten.De consulten worden ruim gepland zodat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig onderzoek in alle rust kan worden geboden. De ruimten zijn volledig “catproof” ingericht. Deuren en plinten zijn aangepast aan de vindingrijkheid van de kat. Zo kunnen katten er vrij rondlopen zonder in een onmogelijk hoekje te verdwijnen of te ontsnappen.

De beste diergeneeskundige zorg voor katten.Bloedafname kat

Onderzoek in alle rust.

Omdat katten zich meer op hun gemak voelen in de spreekkamer is optimaal lichamelijk onderzoek beter uit te voeren. Bij onderzoeken als bloedafname, bloeddrukmeting of glucosebepaling is het belangrijk dat de kat zo min mogelijk stress ervaart.  Stress kan namelijk tot onbetrouwbare uitslagen leiden. In onze Kattenkliniek in Hillegom blijven katten veelal ontspannen waardoor bloeduitslagen nauwkeuriger zijn.

Gespecialiseerde opnameruimten.

De Kattenkliniek heeft eeopnameruimte kattenkliniekn aparte opnameruimte voor de katten. Alle aandacht gaat uit naar het welbevinden en comfort voor de kat. In de Kattenkliniek zijn wij ons bewust van het feit dat dieren sneller herstellen onder optimale omstandigheden en prettig ervaringen. Al onze medewerkers zijn dan ook zeer betrokken bij de patiënten. De rust en gepaste aandacht maakt voor een zieke kat het verblijf in onze Kattenkliniek zeer comfortabel.

Kattenkliniek heeft alles in huis.

Voor dieper gaand onderzoek en, of behandeling wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten die Sterkliniek Dierenartsen Hillegom te bieden heeft. Als onderdeel van Sterkliniek Dierenartsen Hillegom blijft deze speciale kliniek voorzien van de laatste kennis en kunde. De mogelijkheden die kunnen worden aangeboden verschillen dan ook niet van onze reguliere kliniek. Daarom kan men uiteraard ook terecht voor röntgenonderzoek, echografie, gastro-endoscopie en operaties voor de kat.

Kennis van de patiënt.

Het digitale systeem waarmee wij werken is gekoppeld aan al onze locaties. Het makkelijke hiervan is dat alle gegevens van uw kat door alle medewerkers kan worden ingezien. Zo is iedereen binnen het team op de hoogte van het welzijn van de kat. U hoeft dan ook niet apart een online afspraak te maken voor de kattenkliniek of apart met de kattenkliniek te telefoneren. Eén telefoontje of online afspraak is voldoende.kattentrap in kattenkliniek

Tot snel in onze Kattenkliniek!