Kattenkliniek

 

De kattenkliniek is opgericht in april 2011 uit liefde en toewijding voor optimale gezondheidszorg voor de kat. Sindsdien behandelen wij hier met trots en plezier uitsluitend onze kattenpatiënten. De speciaal naar behoefte van de kat ingerichte ruimte bevindt zich op de 1e verdieping boven onze “reguliere” praktijkruimte. De kattenkliniek heeft een eigen ingang, om de hoek van de hoofdingang op no 49 aan de Weeresteinstraat.

Waarom een Kattenkliniek?

Een prettige beleving van het dierenartsbezoek voor kat en eigenaar door stressarme omgeving.

  • De kattenkliniek is een rustige en lichte huiselijke ruimte, waar de kat zich gemakkelijk vrij kan bewegen.
  • Er zijn geen blaffende honden in de wachtkamer en geen geuren van andere diersoorten.
  • De consulten worden ruim gepland voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid voor de kat en de eigenaar.

De beste diergeneeskundige zorg voor katten.

  • Omdat katten zich meer op hun gemak voelen in de spreekkamer is optimaal lichamelijk onderzoek mogelijk. Onderzoeken zoals bloeddrukmeting of glucosewaardes in het bloed zijn slecht uit te voeren bij gestresste katten, maar kunnen in de katten kliniek goed worden uitgevoerd.
  • Diergeneeskundige kennis, kunde en instrumenten zijn volledig ingesteld op katten.
  •  Een aparte opnameruimte voor de katten. Met oog voor welzijn en hygiëne en optimale herstelmogelijkheden van een zieke kat.
  • De rust en het comfort van een eigen ruimte voor katten met alle diagnostische en therapeutische mogelijkheden van een grote kliniek onder handbereik.

Wanneer u met uw kat een afspraak wilt maken in onze Kattenkliniek, dan kunt u dat doen via de contactgegevens van Sterkliniek dierenartsen Hillegom/Nieuw-Vennep. De agenda van de Kattenkliniek is aan de agenda van de reguliere kliniek gekoppeld.

Tot snel in onze Kattenkliniek!

Kattenkliniek Hillegom