Kosteloos kennismakingsconsult!

kennismakingsconsult

Kennismakingsconsult bij onze kliniek

Altijd leuk! Een kosteloos kennismakingsconsult! Wij begrijpen het zeer goed dat, wanneer het zover is dat je huisdier medische zorg nodig heeft, je eerst even wil weten waar je terecht kunt. En…met wie je te maken hebt. Deze kennismakingsconsulten zijn er voor iedereen en elk dier! Wil je met je pas aangeschafte pup even langskomen om het nieuwe gezinslid en jezelf aan ons voor te stellen? Kwam je al eerder bij ons maar met andere dieren en wil je de laatst aangelopen kat introduceren? Wij heten je van harte welkom! Ben je pas verhuist naar dichtbij onze kliniek? Ook dan is een kosteloos kennismakingsconsult ideaal om op het gemak even gegevens uit te wisselen en… kennis te maken.

Het kosteloze kennismakingsconsult wordt afgenomen door één van onze paravetarinairen. Een paraveterinair is een goed opgeleide medewerker van een dierenkliniek. Paraveterinairen hebben meer bevoegdheden dan dierenartsassistenten. Denk aan het geven van injecties, het zelfstandig doen van onderzoekjes het geven van heldere adviezen en noem maar op.

Tijdens het kennismakingsconsult noteren wij alle gegevens van het huisdier en, indien nodig,  die van het baasje. Het  voor ons “nieuwe” dier wordt goed bekeken op gewicht, vacht, gebit, ogen, uitstraling, algehele conditie. Allerlei, niet medische vragen zullen worden beantwoord. Het is mogelijk om direct een afspraak te maken voor, indien nodig, medisch handelen. De paraveterinair zorgt voor een zoveel mogelijk compleet informatiepakket. Deze informatie verschilt per dier. Het is uiteraard aangepast naar behoeften en wensen van cliënt en patiënt

Een medisch consult kan indien mogelijk meteen achter het kennismakingsconsult gepland worden. Dit scheelt weer 1x rijden, wel zo prettig, dachten wij… Een kennismakingsconsult wordt net als iedere andere afspraak bij ons ingepland. Bel, mail of maak gebruik van onze on-line mogelijkheid om een afspraak te maken voor het kosteloze kennismakingsconsult.