Afslanken!

Te dikke huisdieren slanken af met slimfit consulten en bodyscores.

afslanken bij huisdieren

Net zoals bij mensen zien we in de praktijk ook steeds meer te dikke huisdieren. Dat wordt afslanken! Maar hoe…? Wij helpen graag een handje mee door te dikke dieren uit te nodigen voor onze gratis slimfit consulten.

Afslanken:

Energierijke voeding van superieure kwaliteit, tussendoortjes of mee eten met de pot. Wanneer de hoeveelheid beweging er niet voor zorgt dat al die energie wordt verbrand…wordt het net als bij mensen…omgezet in vet. Vetopslag maakt dik. Te dikke dieren lijden hier flink onder. Gewrichten en rug worden steevast overbelast. Hierdoor ontstaat pijn tijdens het bewegen. Reden voor het dier om nog minder te bewegen. Als de lieve baas dan het dieet niet aanpast zal het dier alleen maar groeien. En dat is in dit geval niet positief bedoelt. Een ander gevaar dat om de hoek ligt bij te dikke huisdieren is het enorme risico op diabetes.  Afslanken geblazen dus!

Geen kosten voor het Slimfitconsult:

Afslanken is niet altijd makkelijk. Daarom ontwikkelden wij onze slimfitconsulten. Onze collega Jasmijn Maerten is speciaal opgeleid om eigenaren van te dikke dieren te helpen om op het juiste gewicht te komen. Tijdens het slimfitconsult wordt het dier gemeten en gewogen. Eet en bewegingspatronen worden doorgenomen. Door te meten en te wegen ontstaat een bodyscore. Deze bodyscore geeft precies aan of een dier te dik is. Ook laat het zien hoe het met het vetpercentage en de calloriën is gesteld. Aan de hand van deze uitslagen word een voedingsplan en bewegingsschema gemaakt. Dit is het leukste en meest waardevolle van het hele afslankproces want tenslotte willen we allemaal het beste voor het dier. Door alle bevindingen digitaal te registeren en bij te houden in grafieken kan de tussenstand goed worden bijgehouden. En het wordt nóg leuker, want deze slimfitconsulten die wij in het leven riepen kosten de baasjes helemaal niets!

Op dieet!

Wanneer alles erop wijst dat het dier te dik is en hier last van heeft of in de toekomst zal krijgen wordt naast het bewegingsadvies ook voedingsadvies gegeven. Hier kunnen we vaak niet omheen. Gelukkig heeft Royal Canin wat ons betreft echt fantastische voeding ontwikkelt wat erg goed gegeten wordt. De voeding is zo samengesteld dat het vooral geen hongergevoel bij het dier achterlaat terwijl het bijdraagt aan gewichtsverlies. De voeding wordt zeer goed gegeten door dieren met overgewicht. Ook kan deze voeding een vervanger worden voor de snacks die tussendoor werden gegeven. Vrolijk en Verantwoord afvallen dus met diëten van Royal Canin! Het fijne ervan is dat Royal Canin onze slimfitconsulten zó waardeert dat er 50% korting gegeven kan worden op de 1e aankopen. Na deze 1e aankoop volgt er nog een korting van maar liefst 25%! Op die manier wordt afslanken voor iedereen zeer goed te doen!

afslank dieetvoeding huisdier