Alle Acties van 2016 op een rij!

Het hele jaar rond houden wij specifieke acties. Op die manier wordt het extra leuk om je huisdier gezond en fit te houden. Regelmatig kom je deze acties tegen op onze site en houden we iedereen op de hoogte via Facebook. Op deze pagina zetten we ze allemaal even uiteen. Zo heeft iedereen het alvast voor het kiezen.

FEBRUARI:

Maand van het Gebit! Collega Conne Bartels kijkt kosteloos samen met de baasjes eens kritisch naar het gebit en stelt, indien nodig een behandelplan op. Deze fantastische actie houden we in september nog een keer. Voor meer info klik hier…

MAART:

De Satiety Challenge! Met 10 andere praktijken hebben we bekeken hoe het gewicht van het huisdier kan dalen of stabiel blijft door het Satiety dieet van ROYAL CANIN. Samen met Jasmijn Maerten worden overigens het hele jaar door gratis SlimFit plannen voor te dikke huisdieren gemaakt.

APRIL:

Urinary brok voor de kat 7 kg met €10,= retour via ROYAL CANIN! Deze actie loopt wel 6(!) maanden. Van april tot en met september. Wat heerlijk is want…katten met blaasproblemen zijn eigenlijk veroordeelt tot een levenslang dieet.

MEI:

Doorlopende acties! Het hele jaar door kan men tegen 50% korting een 1e aankoop doen van de volgende ROYAL CANIN voeding: Satiety Balance, Neutered, Mobility, Dental, Pup/Kitten. Uiteraard kan men het hele jaar door bij ons terecht voor de gratis SlimFit programma’s. EN loopt op dit moment de Urinary actie met €10,00 retour bij aanschaf van een zak van 7 kg nog door tot september 2016.

JUNI:

Seniorenchecks! De maanden juni in juni gaat veel aandacht uit naar het oudere dier. Tegen zeer hoge kortingen kunnen wij volledige onderzoeken aanbieden. Inclusief röntgenfoto’s en bloed onderzoeken. Op die manier kunnen we met elkaar de fysieke gezondheid van het oudere dier prachtig in beeld brengen.

JULI:

ZomerSterren fotowedstrijd! Stuur in de maanden juli en augustus je aller leukste, mooiste, ontroerendste dierfoto naar zomersterrenfoto@gmail.com en win je eigen foto uitvergroot op canvas of hout. Klik hier voor meer informatie… Daarnaast loopt de Seniorencheck ook nog tot 31 juli.

AUGUSTUS:

Time Out! Vanwege alle vakanties is besloten om in de maand augustus even te pauzeren met de acties. Onze doorlopende acties gaan deze maand wel gewoon door. Klik hier voor alle informatie…

SEPTEMBER:

Geld inzamelen! Deze hele maand doneren wij van elk consult, bezoek, behandeling €1,= aan de stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Klik hier voor alle informatie erover.

OKTOBER en NOVEMBER:

Met Huid & Haar! Deze twee maanden staan geheel in het teken van de vacht van het huisdier. Voorkom onnodig problemen en laat je gratis adviseren door onze collega Rianne. Voor meer informatie over deze fantastische actie Klik hier .

DECEMBER:

Deze hele maand staat in het teken van geven. De hele maand december nodigen wij iedereen uit om speeltjes, spullen, voerbakken enz. via onze kliniek te doneren aan door ons uitgekozen dierenasiels. Lees meer…