Senioren Check voor hond en kat 2017

senioren onderzoekenWe worden, gelukkig, allemaal een dagje ouder. Zo ook onze huisdieren. Behalve wat grijze haren, minder zicht en slechthorendheid…niet te verwarren met “reguliere” Oost-Indische doofheid… ondergaan onze huisdieren in stilte de gevolgen van de tand des tijds. Zo van de buitenkant valt het nauwelijks op, en zijn ze ons ook mét grijze haren, even lief. Toch is het zo dat onze huisdieren wel degelijk te maken krijgen met ouderdomsverschijnselen die het leven er absoluut niet leuker op maken. En nee…ze kunnen het ons nu eenmaal niet vertellen…

 

We horen het regelmatig om ons heen:                                                                                    senioren onderzoek                                                   ‘Ach, die hond heeft een beetje moeite met opstaan…’. ‘Tja hij slaapt veel…’. ‘Neeh, het laatste rondje heeft ie echt nooit zin…’. Onze kat eet steeds minder, omdat ze zoveel slaapt…ze is al oud…’. ‘Onze kat is zo mager omdat ze niet zoveel meer eet…’. ‘Onze kat eet wel veel maar is eigenlijk nooit dik geweest…jaaah de laatste tijd wordt het wel erger…’.

En zo kunnen we nog een hele rij veel gehoorde “conclusies” noemen om aan te geven dat we wel veranderingen bij onze oudere huisdieren zien maar (nog) niet beseffen dat er wel degelijk iets mis is.

Daarom hebben wij de “seniorenchecks” in het leven geroepen. Een simpel klinisch onderzoek waarbij we direct even de moeite nemen om een bloedonderzoekje of een röntgenfoto te maken. Het bloedonderzoek zal duidelijk maken hoe het gesteld is met de conditie van de organen. De foto kan laten zien in hoeverre er slijtage aan botten of gewrichten door de jaren heen is ontstaan.

Wanneer we eenmaal weten of en wat er eventueel aan de hand is met het dier, kunnen we hier prachtig op inspelen. Niet alleen in de vorm van medicijnen maar ook zeker in de vorm van voeding of voedingssupplementen. Ook therapievormen kunnen worden besproken als het gaat om voedingsadvies of pijnbestrijding.

Kortom…ouderdom is prima, het hoort er helemaal bij. Maar dan het liefste wel zo comfortabel mogelijk wat ons betreft.

De hele maand april 2017 hebben wij een actie in het leven geroepen waardoor de kosten van deze onderzoeken beduidend lager zullen zijn dan buiten deze periode. Men heeft de keuze uit 2 seniorenchecks voor zowel kat als hond.

Seniorenconsult inclusief een Röntgenfoto voor kat of hond nu voor: €89,95. Normale kosten hiervoor zijn €134,75

Seniorenconsult inclusief Bloedonderzoek voor hond of kat nu voor:  €89,95. Normale kosten hiervoor zijn €116,75

Wanneer er gekozen wordt voor combinatie in de seniorencheck voor Bloedonderzoek én Röntgenfoto betaald men slechts €135,00 in plaats van €206,00!

Vergeet dit a.u.b niet even duidelijk te vermelden tijdens het maken van de afspraak.

In het geval van een seniorenconsult bij de kat zal, wanneer gekozen wordt voor de bloedafname óók een bloeddrukmeting worden gedaan. Dit is bij de prijs van €89,95 inbegrepen. Normale prijs voor een bloeddrukmeting is €28,50.

Om in aanmerking te komen voor deze Seniorenconsulten is het belangrijk dat de leeftijd van de hond boven de 8 jaar is en de leeftijd van de kat boven de 10 jaar is. Deze Seniorenchecks vinden, zoals alle andere consulten, uitsluitend op afspraak plaats. Bloeddrukmetingen en röntgenfoto’s vinden plaats op onze locatie in Hillegom.

Wij zien onze oudere generatie huisdieren dan ook graag tegemoet!

Bewaren

Bewaren