Online een afspraak maken in onze kliniek

Online een afspraak maken gaat snel en gemakkelijk.Online afspraak maken

Om van alle gemakken te voorzien bieden wij de mogelijkheid om online een afspraak met onze kliniek te maken. Het enige wat men hoeft te doen is op de rode button “maak direct een afspraak” op onze Homepage. Vanzelf wordt een menu gepresenteerd waarin gegevens en voorkeur kunnen worden aangegeven.

Gemak dient de mens

Groot gemak om vanuit huis dus even een afspraak voor het huisdier te maken. Het fijne van online een afspraak maken is dat men niet meer tijdens openingstijden hoeft te bellen. Of…langs te komen. Uiteraard zien wij onze klanten en huisdieren heel graag maar wij kunnen ons voorstellen dat er niet altijd tijd voor is.

Hoe werkt het dan?

Erg eenvoudig. Eenmaal op de rode button “maak direct een afspraak” geklikt kunt u zelf de locatie die de voorkeur heeft aanklikken. Onze Kattenkliniek kan helaas niet afzonderlijk gekozen worden. Hiervoor kiest u: “Locatie Hillegom”. Wij begrijpen dat u met de kat komt en wachten u in onze Kattenkliniek op. Hierna komt u automatisch in het menu waarin gevraagd wordt met welk dier u komt. Ook kunt u kiezen om met meerdere dieren tegelijk te komen. Het systeem weet dan automatisch dat daar meer tijd voor wordt ingepland. Wanneer u voor de eerste keer een online afspraak maakt omdat u nog nooit eerder bij ons in de kliniek bent geweest, krijgt u gelegenheid tot inschrijving.

Uw eigen tijd indelen

Heerlijk dat u nu zelf kunt bepalen wanneer u met uw huisdier komt. Dit kiest u wanneer u bovenstaande hebt doorlopen. Als laatste vult u de details voor de afspraak in en eindigt met “bevestigen”. Hierop ontvangt u een automatisch gegenereerde mail ter bevestiging van onze kant.

Warm welkom

Wij weten via dit uitermate slimme systeem uiteraard dat u bij ons op bezoek komt. Hierdoor kunnen wij alvast de gegevens inlezen en indien mogelijk al meedenken met u en uw eventuele zorgvragen. Wij heten u en uw huisdier dan ook een warm welkom waar wij de tijd voor willen nemen.

Graag tot zien op een (online) afspraak in één van onze locaties!