Onze Diergeneeskunde.

Argus van Conne sterkliniek dierenartsen HillegomSterkliniek Dierenartsen Hillegom/Nieuw-Vennep is een gemoderniseerde up to date dierenkliniek waarbij u 24/7 terecht kunt voor de beste zorg van uw huisdier. Als spoedkliniek voor de Bollenstreek en Haarlemmermeer zijn wij uitgerust met een zestal zeer vakkundige dierenartsen en een team van acht ervaren paraveterinairen. Met elkaar staan wij dag en nacht voor u en uw huisdier klaar.

Onze locatie in Hillegom is uitgerust met moderne apparatuur. Denk daarbij aan een volledig ingerichte operatiekamer voorzien van gasanesthesie, bewaking en beademing. Op die manier kunnen wij elke patiënt veilig opereren met optimale narcose mogelijkheden.

Al enige tijd maken wij gebruik van apparatuur om laparoscopische operaties uit te voeren. Bij ons staat bijvoorbeeld de laparoscopische sterilisatie van de hond op de eerste plaats. De “traditionele” methodiek ligt inmiddels ver achter ons gezien de enorme voordelen die het laparoscopisch steriliseren met zich meebrengt.

Onze digitale röntgenafdeling helpt samen met onze echografische apparatuur van beeld gebruik te kunnen maken voor de juiste diagnoses. Van een gebroken poot tot zwangerschapsecho en alles wat daartussen zit.
Voor gecompliceerde breuken schakelen wij de hulp in van orthopedisch chirurg Frank Viehoff. Hij is dan ook regelmatig op onze werkvloer te vinden.

Bloedafname en onderzoek in ons eigen laboratorium voorkomt onnodig wachten op uitslagen. Natuurlijk zullen specifieke metingen nog altijd worden opgestuurd maar het overgrote deel onderzoeken wij met ons eigen uitgebreide apparatuur.

Zes dagen per week zijn wij geopend voor de reguliere afspraken en het afhalen van voer e/o medicijnen. Ook voor wormmiddelen, vlomiddelen, voedingsadvies of “gewoon” advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor spoed buiten onze reguliere tijden belt u gewoon met ons eigen nummer. U wordt vanzelf doorgeschakeld naar onze eigen spoedlijn waar u één van onze eigen dierenartsen aan de lijn zult krijgen.