Slim Fit Consulten voor het ideale gewicht voor hond of kat.

Maak gebruik van onze gratis Slim Fit Consulten!

 

dikke beagle met chihuahuaMeten is weten! Is jouw dier te dik? Om dit zeker te weten is het nodig dat hond of kat gewogen wordt. In onze kliniek kan dat altijd en op al onze locaties. Wanneer er twijfel is of het dier te zwaar weegt komt men in aanmerking voor onze gratis Slim Fit consulten. Wanneer je gebruik maakt van deze Slim Fit Consulten kunnen wij coaching aanbieden. Coaching helpt je om op leuke en verantwoorde wijze je dier af te laten vallen. En de baasjes vooral te motiveren! Dieren met overgewicht worden ernstig overbelast en zijn vaak niet happy. Wij als kliniek hechten veel waarde aan het welzijn en welbevinden van het dier. Een leven lang fit is hierin ons motto en gaan samen met de baasjes graag de strijd aan tegen overgewicht.

Wat houdt hdikke teckelet Slim Fit consult precies in?

Afslanken is niet altijd makkelijk maar wel ontzettend belangrijk. Daarom ontwikkelden wij onze Slim Fit consulten. Tijdens het Slim Fit consult wordt het dier gemeten en gewogen. Eet en bewegingspatronen worden doorgenomen. Door te meten, te wegen, te praten en te kijken ontstaat een bodyscore. Deze bodyscore geeft precies aan of een dier te dik is en hoeveel. Ook laat het zien hoe het met het vetpercentage en de calorieën is gesteld. Aan de hand van deze uitslagen word een voedingsplan en bewegingsschema gemaakt. Uiteindelijk wordt een streefgewicht als doel ingezet. Om dat doel te bereiken zijn ongeveer drie maanden nodig. Tijdens dit traject houdt onze Slim Fit coach Jasmijn Maerten jou en je dier natuurlijk optimaal gemotiveerd. Samen over de finish natuurlijk!

Coaching tijdens het afslank proces.

Foto vóór en na

Aan het begin van het traject wordt een foto van het huisdier gemaakt. Dit zijn natuurlijk herinneringen om trots op te zijn én de beste motivator die er is.

Gadgets

Met leuke gadgets worden eigenaren én het dier gemotiveerd om op de goede weg te blijven. Zo zijn er speciale stappentellers voor de hond. Uiteraard wordt geadviseerd in het gebruik van speciale voerbakken of speelmateriaal voor huisdieren.

Controle en weegmomentjes

Met regelmaat worden de dieren die aan het Slim Fit programma meedoen uitgenodigd voor controle bezoekjes. Alle bevindingen zoals verlies van gewicht en metingen worden steeds digitaal geregistreerd en in grafieken weergegeven. Zo kan het baasje samen met de coach de resultaten steeds bespreken en eventuele doelen bijstellen. Afslanken bij huisdieren is best een ingewikkeld proces. Het mag bijvoorbeeld  niet te snel gaan. Dit zou het dier in de problemen kunnen brengen. Maar te langzaam is ook niet motiverend. Samen met de coach wordt de verantwoorde, motiverende middenweg gezocht.

Advies in voeding en bewegingetende kat

Het één valt uiteraard altijd met het ander samen. Tijdens de Slim Fit Consulten wordt een bewegingsprogramma opgesteld. Dit advies is volledig op maat voor het dier en het baasje. Zij moeten het tenslotte samen doen, kunnen én willen. Gezonde voeding is van levensbelang. Zeker bij dieren die gewicht moeten verliezen is het belangrijk dat zij uitgebalanceerde voeding krijgen. Zonder hongergevoel afslanken valt niet mee maar met het juiste dieet is dit absoluut haalbaar. Wanneer men gebruik maakt van onze Slim Fit consulten bieden wij 50% korting aan op de aankoop van de eerste zak dieetvoeding van Royal Canin. Na deze eerste aankoop komt men in aanmerking voor de spaarsystemen van Royal Canin waaraan men mee kan doen voor nog meer korting.

Doe mee aan de Slim Fit Challenge 2020!

Deze leuke uitdaging helpt niet alleen het dier weer slank en fit te krijgen maar motiveert de eigenaren op een leuke en verantwoorde manier. Lukt het om hond of kat binnen de afgesproken tijd op het streefgewicht te krijgen…? Als dat zo is wordt deze mijlpaal beloont met een MAAND GRATIS VOEDING! Lees hier alles over deze Slim Fit Challenge!

Geen kosten voor het Slimfitconsult:schattig wit hondje

Nee, absoluut niet! Als dierenkliniek zijn wij alle dagen bezig met het welzijn en de gezondheid van dieren. Wij zien graag gelukkige, gezonde en fitte dieren die niet belemmert worden in het levensplezier. Wij steken dan ook graag tijd en energie in die zaken die werkelijk een verschil maken. Tenslotte hebben wij alle kennis in huis.