Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp

Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp is een feit!

Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp

Verbouwen en verzorgen…Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp verbouwing

Op zaterdag 23 juni 2018 opent Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp feestelijk haar deuren. De laatste maanden is hard gewerkt om deze dierenkliniek in Overbos te transformeren tot moderne dierenkliniek. Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp is sinds januari 2018 onderdeel van Sterkliniek Dierenartsen Hillegom/Nieuw-Vennep. Ondanks dat er vanaf januari al diverse veranderingen in het pand plaatsvonden kon men hier toch terecht met het zieke dier. Dieren hebben nu eenmaal geen boodschap aan verbouwingen bij de dierenarts. Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp vindt u aan het Muiderbos 21a.

Diergeneeskundig team:

Onze locaties in Hillegom, Nieuw-Vennep en Hoofddorp worden bezet door een flink team. Allemaal zeer gepassioneerde en goed opgeleide medewerkers. Met elkaar zorgen wij 24/7 voor de beste zorg voor zieke én gezonde dieren. Ondanks dat er redelijk vaste teams zijn wisselen we regelmatig van werkplek. Op die manier raakt ieder van ons goed bekend met het reilen en zeilen van iedere locatie. Zo houden we allemaal binding met de locaties, de baasjes en hun dieren. Medische gegevens van patiënten bevinden zich allemaal in één en hetzelfde systeem. Zo wordt het mogelijk dat vanuit elke locatie inzage in de patiëntenkaart is. Zo is het hele team goed op de hoogte van de gezondheidssituatie van ieder dier. Ook kan de agenda kan vanaf iedere plek beheert worden. Hierdoor kunnen we ook afspraken maken buiten openingstijden in Hoofddorp. Deze plannen we dan in op 1 van onze andere locaties.

Inrichting en apparatuur:

Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp aan het Muiderbos 21a is op de benedenverdieping compleet gerenoveerd. Het heeft nu een fris, opgeruimd en open karakter. Verouderd apparatuur is vervangen voor modern, nieuw en efficiënt. De bovenverdieping is betrokken bij de benedenverdieping. Hier realiseerden wij aparte operatieruimte.

Operaties:Gasnarcose veilig bij de hond

Op de bovenverdieping is een grote lichte ruimte gerealiseerd waar de operaties zullen plaatsvinden. De operatieruimte is voorzien van gas-anesthesie. Hierdoor is het mogelijk dieren continue te monitoren en te beademen. De narcose kan hierdoor gecombineerd worden met “slaapdamp”. Een veel veiliger manier van opereren. Zo hoeven de patiëntjes veel minder belast te worden met zware narcose via injecties. Nagenoeg alle operaties kunnen plaatsvinden op onze locatie in Hoofddorp. Specialistischer operaties, laparoscopie en gastro endoscopie vinden plaats in onze hoofdlocatie te Hillegom. Deze locatie is uiteraard niet ver weg

 

Onderzoeken:laboratiorium

Bloed, urine of ontlasting onderzoeken gebeuren grotendeels in Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp zelf. De monsters worden getest op afwijkingen terwijl de baasjes erop kunnen wachten. Uitgebreider onderzoek wordt op onze locatie in Hillegom gedaan. Hier hoeft het baasje natuurlijk zelf niets voor te doen. Dat regelen wij. Eigenaren worden dan vaak dezelfde dag nog gebeld over de uitslag. Snel en een stuk voordeliger dan opsturen naar externe laboratoria dus.

Betrokkenheid en kwaliteit:

Voordat men een dierenkliniek een Sterkliniek mag of kan noemen moet de kliniek aan een aantal voorwaarden voldoen. Alle Sterklinieken in Nederland houden zich aan deze kwaliteitscriteria. Iedere Sterkliniek in Nederland wordt hier dan ook nauwkeurig op getoetst. Dit geldt niet alleen voor de panden, apparatuur en locaties maar zeker ook voor de medewerkers. Goed opgeleid en jaarlijks terug naar de schoolbanken. Maar bovenal, bevlogen en begaan met de patiënten en hun baasjes. Op die manier staan wij voor diergeneeskunde op hoog niveau! Meer weten over Sterkliniek Dierenartsen? Klik hier…

Bereikbaarheid:Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp

Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp is uitermate makkelijk bereikbaar. Het grenst aan de parkeerplaats van winkelcentrum Het Paradijs. Een bekende plek voor nagenoeg elke Hoofddorper. Parkeren kan gratis en voor de deur op de grote parkeerplaats van het winkelcentrum.

Deze Sterkliniek Dierenartsen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30h tot 17.30h. Tussen de middag zijn we daar even gesloten van 12.00h tot 13.00h. Voor openingstijden van alle locaties klikt u hier…