Tarieven voor geneeskundige zorg van dieren

Tarieven van onze diergeneeskundige zorg.

Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn die u kunt verwachten kunt u het beste even contact opnemen met één van onze locaties. Wij hebben er bewust voor gekozen onze tarieven niet online te presenteren. Dit vanwege de diversiteit aan behandelingen die wij voor uw dier in huis hebben.

Kosten voor het zieke dier.

Tegenwoordig is onze diergeneeskunde zoveel uitgebreider dan een aantal jaar geleden. Wanneer u rondkijkt op onze site kunt u zien dat we een flinke diversiteit aan diergeneeskundig handelen kunnen aanbieden. Deze behandelingen worden door goed opgeleide artsen en paraveteriairen uitgevoerd. Stuk voor stuk behandelingen die het welzijn, de gezondheid en de levensverwachting van dieren ten goede komen. Uiteraard zijn daar ook de nodige kosten mee gemoeid. Deze kosten worden doorberekend naar de eigenaren en/of baasjes van dieren. Afhankelijk van de behandeling kan het voorkomen dat deze kosten flink oplopen of onvoorzien toch ineens gemaakt moeten worden ten behoeve van het dier. Om als baasje niet voor verrassingen te komen te staan adviseren wij dan ook het huisdier te laten verzekeren. Om de keuze voor de juiste huisdierkostenverzekering te vergemakkelijken hebben wij een “verzekering vergelijker” voor u aangemaakt.

Verzekering vergelijker.

Maak hier de vergelijking tussen meer dan 15 huisdierenverzekeringen gebaseerd op premie, dekking en voorwaarden en kijk welke het beste bij u en uw hond of kat past.

Loading poll...