Telizen bij stress en angst van hond of kat.

telizen tegen angstTelizen

Telizen is een voedingssuplement wat een kalmerende werking heeft. Telizen is zeer goed in te zetten tijdens het begeleiding of therapie van angstgedrag. Dit supplement zorgt voor ontspanning zonder dat daar verslapping bij optreedt. Slaperigheid of sufheid is dan ook niet te verwachten bij het gebruik van Telizen en zeker ook niet wenselijk.

Wanneer gebruik ik Telizen?

Dit ondersteunende product kan worden ingezet in allerlei situaties die angstgedrag of stress veroorzaken bij hond of kat. Hierbij kan men denken aan verhuizing, straatvrees, bezoek aan de dierenarts, angst voor mensen, dieren of andere situaties. Telizen is ook goed inzetbaar om stress te verminderen tijdens de jaarwisseling. Wel is het belangrijk om vroeg genoeg te beginnen met de toediening van dit product. Hierbij moet men denken aan 8 tot 6 weken.

Toedienen Telizen:

Na minimaal 6 weken gebruik mag maximaal resultaat verwacht worden. Het gebruik van Telizen kan onbeperkt worden herhaald. Deze tabletten zijn erg smakelijk en worden over het algemeen dan ook zeer makkelijk door hond of kat aangenomen. De tabletten mogen ook door de voeding worden gegeven. Van Telizen zijn geen bijwerkingen geregistreerd.

Voor meer informatie en dosering helpen wij u graag verder in onze kliniek.