Welkom

welkom in onze dierenkliniekWelkom bij uw dierenarts Hillegom/Nieuw-Vennep/Hoofddorp

Met liefde voor het dier en begrip voor de eigenaar. Staan onze dierenartsen dag en nacht voor u klaar.

Sterkliniek dierenartsen Hillegom/Nieuw-Vennep/Hoofddorp heet u welkom in haar gemoderniseerde dierenkliniek. Hier kunt u 24/7 terecht voor de beste zorg van uw huisdier. Ons team bestaat uit zes vakkundige dierenartsen en acht ervaren paraveterinairen. Als spoedkliniek zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

De locatie in Hillegom is voorzien van moderne aparatuur voor diergeneeskunde op hoog niveau.

Op ons adres aan de Maerten Trompstraat 1-3 in Hillegom kunt u terecht voor:

Onze locatie aan het Händelplein 203 in Nieuw-Vennep is van maandag t/m vrijdag geopend. Onze dierenartsen zijn daar op gezette tijden aanwezig. Zie onze openingstijden. Op deze locatie wordt vooral klinisch onderzoek gedaan met een stapje verder, het bloedonderzoek. De ruime wacht- en spreekkamer brengen een ontspannen en rustige sfeer wat een zeer positieve invloed op de huisdieren heeft. Nieuw-Vennep is uitgerust met een kleine opname voor kortdurend verblijf van de dieren. Uitgebreider onderzoek vindt, indien nodig, op de locatie te Hillegom plaats.

Onze locatie in Hoofddorp bevindt zich aan het Muiderbos 21a. Deze kliniek namen wij in januari 2018 over van dierenarts René Jansen. Deze kliniek is door ons gemoderniseerd. Een vast team is werkzaam op deze locatie. Meer informatie over locatie Hoofddorp vindt u hier…

Voor spoed buiten onze reguliere tijden belt u gewoon met ons eigen nummer. U wordt vanzelf doorgeschakeld naar onze eigen spoedlijn waar één van onze dierenartsen u te woord zal staan.

Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV. KvK: 68297939  BTW: NL8573.81.143.B.01